Designérská soutěž Rugvista!

FINALISTÉ 2021 – HLASUJTE a VYHRAJTE

COLORFUL KNOT podle KAGITHAKARA ETHIRAAJI

Indie

Indie

COLORFUL KNOT
Flat and Trim, Carpet Surface, Good Gloss, High Elasticity, Soft Feeling,
Wear Resistance and Durability.

Informace KAGITHAKARA ETHIRAAJI

I am a childhood artist and cartoonist having participated in more than 20 International Art Competitions for the past 3 months.
In addition, I am a post-graduate in Commerce in Madras University, Tamil Nadu, India.

I express my immense gratitude and sincere thanks for giving me this opportunity.
K.ETHIRAAJI/INDIA: Myself aged 65 years a Designer and Artist, besides a Class I retired Government Official in Tamil Nadu Government, India. I am having a concept that "Imagination is more important than knowledge". I am curious in making my designs that "sprit of seeing is an enjoyable process". As an artist, I am an ardent believer that "life does not requires us to do good or make good but it asks us the best at each level of experience".

Získejte 15% slevu

Zaregistrujte se nyní a získejte 15% slevu na další objednávku*, týdenní e-maily s exkluzivním přístupem k nabídkám, nejnovějším trendům a produktovým novinkám.

Informace o tom, jak nakládáme s vašimi údaji, najdete v našich zásadách dodržování soukromí. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit. *Slevu lze využít na jeden nákup během 60 dnů od přihlášení k odběru newsletteru. Platí pro všechny produkty, včetně zlevněného zboží. Nelze jej kombinovat s jinými slevovými kódy.