Designérská soutěž Rugvista!

FINALISTÉ 2021 – HLASUJTE a VYHRAJTE

Abstract leaf podle Bethania Lima

Uruguay

Uruguay

Almost abstract leaf, more a suggestion of an abstract leaf, mapping its area of color and shadow, mapping its territories, as if in a city. Originally a watercolor painting.
Casi una hoja abstracta, más una sugerencia de una hoja abstracta, mapeando sus areas de color y sombra, mapeando sus terriotorios, como en una ciudad. Originalmente una pintura en acuarela.

Informace Bethania Lima

I am a designer, specialized in Surface Design (SPD). Creating patterns is a passion. But I also love making some experiments with mixed media, sort of wall "art". Photography is also something I am very fond of.
My style is organic, linear, slightly geometric, sometimes spontaneous, most of the time decorative. And, of course, it is a work in progress.
I am Brazilian. I am currently living in Uruguay, a country I love and consider my own.
Soy una diseñadora, especializada en Surface Design (SPD). Crear motivos es mi pasion. Pero tambien me encanta hacer experimentos com multimedia, tipo wall "art". La fotografía también me encanta.
Mi estilo es organico, linear, algo geometrico, algunas veces espontaneo, muy decorativo. Como todo, siempre cambia.
Soy brasileña. Actualmente vivo en Uruguay, un pais que amo y considero como mio.

Získejte 15% slevu

Zaregistrujte se nyní a získejte 15% slevu na další objednávku*, týdenní e-maily s exkluzivním přístupem k nabídkám, nejnovějším trendům a produktovým novinkám.

Informace o tom, jak nakládáme s vašimi údaji, najdete v našich zásadách dodržování soukromí. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit. *Slevu lze využít na jeden nákup během 60 dnů od přihlášení k odběru newsletteru. Platí pro všechny produkty, včetně zlevněného zboží. Nelze jej kombinovat s jinými slevovými kódy.