Designérská soutěž Rugvista!

FINALISTÉ 2021 – HLASUJTE a VYHRAJTE

Pattern 1 podle Andrea Keating

Argentina

Argentina

Informace Andrea Keating

I´m self taught. I started painting around september 2009, and it´s been a wonderfully pleasant journey. My approach to painting is quite brutal, unconcious and spontaneous.It´s about experimenting with colors and loosing myself to see what comes out of it.
My main inspiration is human nature and feelings which i usually portray in a quite expressive and “unhuman” way. If I had to define my work, it would be a sort of figurative, graphic abstraction with a twist of sacrcastic and naiff elements.
Lately I´ve been working on illustrations which are very bold, graphic and ¨cartoonish” and in the near future they will be animated characters.
My background is advertising and film. I am director at 1330cine in Buenos Aires, Argentina.
Soy autodidacta . Empecé a pintar alrededor de septiembre de 2009, y ha sido un viaje maravilloso . Mi acercamiento a la pintura es bastante brutal , inconsciente y espontaneo .Experimento con colores y me dejo llevar hasta ver que sale.
Mi principal inspiración es la naturaleza humana y los sentimientos que me suelo retratar de una manera " inhumana " y expresiva . Si tuviera que definir mi trabajo , sería una especie de figuración , abstracción gráfica con un toque de elementos sacrcasticos y Naiff .
Últimamente he estado trabajando en ilustraciones que son muy sinteticas gráficas y caricaturescas y en un futuro próximo se trasnsformaran en personajes animados.
Mi background es la publicidad y el cine. Soy directora de la productora 1330 cine en Buenos Aires
EXCELLENT
4.9 z 5
473 zákazníků, kteří napsali názor na Trustpilot
15/04/2024
Mariana B.
odporúčam nákup
spoľahlivá stránka, veľký výber kvalitných a originálnych kobercov, dobrá komunikácia, nakupovala som opakovane v minulosti, teraz aktuálne pri vrátení koberca nebol žiaden problém, jednoduché vrátenie tovaru a bezproblémové vrátenie peňazí
22/03/2024
Vera Krasova
Mohu jen vřele doporučit
Mohu jen vřele doporučit. Rychlé dodání, kvalitní výrobek.
08/12/2023
Petr M.
Rychlé a důvěryhodné jednání
Rychlé dodání vybraného koberce bylo umocněno pozitivním zjištěním, že dostáváte zboží za předem uskutečněnou platbu do zahraničí. To provádíte vždy s jistou dávkou nejistoty a rizika, protože nikdy nevíte, s kým jednáte na druhé straně. Svým hodnocením tedy snad přispěji k budování důvěryhodnosti Vašeho e-shopu.
02/12/2023
Martin Müller
Obchod si získal zcela moji důvěru
Obchod si získal zcela moji důvěru, zboží bylo dodáno přesně dle objednávky a v neuvěřitelném termínu, tedy v úterý večer objednáno a v pátek dopoledne byl již koberec v obývacím pokoji! Díky.
16/11/2023
Marie C.
Koberec jsem objednala v neděli a ve…
Koberec jsem objednala v neděli a ve středu dopoledne byl doručen. Vypadá ještě lépe, než na obrázcích.

Získejte 15% slevu

Zaregistrujte se nyní a získejte 15% slevu na další objednávku*, týdenní e-maily s exkluzivním přístupem k nabídkám, nejnovějším trendům a produktovým novinkám.

Informace o tom, jak nakládáme s vašimi údaji, najdete v našich zásadách dodržování soukromí. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit. *Slevu lze využít na jeden nákup během 60 dnů od přihlášení k odběru newsletteru. Platí pro všechny produkty, včetně zlevněného zboží. Nelze jej kombinovat s jinými slevovými kódy.