Designérská soutěž Rugvista!

FINALISTÉ 2021 – HLASUJTE a VYHRAJTE

Code podle Tünde Kovács

Maďarsko

Maďarsko

A carpet design goal I have set out, which is elegant, yet modern and fits well in most homes. As it women are most often the ones who shape the atmosphere of the home, I wanted to design something that is a bachelor apartment or an adolescent room looks great. Perhaps a bit more masculine in appearance, it is not boring or too conservative pieces, which attract attention, not ostentatious.
Egy olyan szőnyeg tervezését tűztem ki célnak, ami elegáns, mégis modern, és a legtöbb otthonba jól beilleszthető. Mivel leggyakrabban a nők azok, akik alakítják az otthoni hangulatát, valami olyat szerettem volna tervezni, ami egy agglegény-lakásban, vagy egy kamasz szobában is jól mutat. Egy kicsit talán férfiasabb megjelenésű, mégsem unalmas, vagy túl konzervatív darabot, ami felhívja magára a figyelmet, mégsem hivalkodó.

Informace Tünde Kovács

My name is Tunde Kovacs. I live in Hungary in a small town. I am a mother of two children, I'm raising them alone. Although I not studied art, love in all its forms. I mostly paint and write, but I really like the industrial art. I consider it important that art, artistic expression, and good ideas become part of everyday life.
A nevem Kovács Tünde. Magyarországon élek, egy kis városban. Két gyermek édesanyja vagyok, akiket egyedül nevelek. Bár nem tanultam művészetet, szeretem minden formáját. Én leginkább festek, és írok, de nagyon szeretem az iparművészetet is. Fontosnak tartom, hogy a művészet, a művészi önkifejezés, és a jó ötletek a mindennapi életünk része legyen.

Koberce jsou k dispozici v následujících barvách:

EXCELLENT
4.9 z 5
473 zákazníků, kteří napsali názor na Trustpilot
15/04/2024
Mariana B.
odporúčam nákup
spoľahlivá stránka, veľký výber kvalitných a originálnych kobercov, dobrá komunikácia, nakupovala som opakovane v minulosti, teraz aktuálne pri vrátení koberca nebol žiaden problém, jednoduché vrátenie tovaru a bezproblémové vrátenie peňazí
22/03/2024
Vera Krasova
Mohu jen vřele doporučit
Mohu jen vřele doporučit. Rychlé dodání, kvalitní výrobek.
08/12/2023
Petr M.
Rychlé a důvěryhodné jednání
Rychlé dodání vybraného koberce bylo umocněno pozitivním zjištěním, že dostáváte zboží za předem uskutečněnou platbu do zahraničí. To provádíte vždy s jistou dávkou nejistoty a rizika, protože nikdy nevíte, s kým jednáte na druhé straně. Svým hodnocením tedy snad přispěji k budování důvěryhodnosti Vašeho e-shopu.
02/12/2023
Martin Müller
Obchod si získal zcela moji důvěru
Obchod si získal zcela moji důvěru, zboží bylo dodáno přesně dle objednávky a v neuvěřitelném termínu, tedy v úterý večer objednáno a v pátek dopoledne byl již koberec v obývacím pokoji! Díky.
16/11/2023
Marie C.
Koberec jsem objednala v neděli a ve…
Koberec jsem objednala v neděli a ve středu dopoledne byl doručen. Vypadá ještě lépe, než na obrázcích.

Získejte 15% slevu

Zaregistrujte se nyní a získejte 15% slevu na další objednávku*, týdenní e-maily s exkluzivním přístupem k nabídkám, nejnovějším trendům a produktovým novinkám.

Informace o tom, jak nakládáme s vašimi údaji, najdete v našich zásadách dodržování soukromí. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit. *Slevu lze využít na jeden nákup během 60 dnů od přihlášení k odběru newsletteru. Platí pro všechny produkty, včetně zlevněného zboží. Nelze jej kombinovat s jinými slevovými kódy.