Designérská soutěž Rugvista!

FINALISTÉ 2021 – HLASUJTE a VYHRAJTE

Mara podle Alex Blahij

Bělorusk

Bělorusk

This pattern is a subtle fantasy on harmony with the environment. The light and clearness of the pattern is an image of something naive and childish, which must be kept. Some kind of dream.
Гэты дызайн- невялічкая фантазія на тэму жыцця ў згодзе з наваколлем. Святло і чысціня паттэрну- вобраз нечага наіўнага і дзяцячага, што не варта губляць.Гэткая мара.

Informace Alex Blahij

My name is Aliaksandr Blahij. I am an illustrator, a designer and a street artist. Born in 1985. I live and work in Minsk, the capital of Belarus.
I am an alumnus of Belarusian National Technical University majoring in architecture with the degree of Master of Science in Architecture.
I possess some working experience in this line, later I worked as a package designer for Fabula Branding Company. Currently I am running my own business in line of decorative painting under the label of TAKTAK art studio (taktak.by). I've also been a street artist since age of 14. I am a frequent participant and prize winner at multiple international festivals and contests of graphic design and street art held in Belarus, Poland, Ukraine, Latvia and Russia.
Мяне завуць Аляксандр Благій.Ілюстратар,дызайнер,вулічны мастак. Нарадзіўся ў 1985 годзе. Жыву і працую ў Менску,сталіцы Беларусі.
Скончыў Беларускі Нацыянальны Тэхнічны Універсітэт па спецыяльнасці “Архітэктура”. Навуковая ступень: магістр архітэктуры.
Працаваў архітэктарам, потым-графічным дызайнерам ўпакоўкі ў рэклямным агенцтве Fabula Branding Company. Цяпер маю асабісты бізнэс у сферы мастацкага роспісу ў складзе TAKTAK art studio (taktak.by). З 14 год займаюся стрыт артам. Неаднаразовы ўдзельнік и прызёр шматлікіх міжнародных фестываляў і конкурсаў графічнага дызайна і стрыт-арту ў Беларусі,Польшчы,Украіне,Латвіі,Расіі.

Koberce jsou k dispozici v následujících barvách:


Ostatní designy od Alex Blahij

EXCELLENT
4.9 z 5
473 zákazníků, kteří napsali názor na Trustpilot
15/04/2024
Mariana B.
odporúčam nákup
spoľahlivá stránka, veľký výber kvalitných a originálnych kobercov, dobrá komunikácia, nakupovala som opakovane v minulosti, teraz aktuálne pri vrátení koberca nebol žiaden problém, jednoduché vrátenie tovaru a bezproblémové vrátenie peňazí
22/03/2024
Vera Krasova
Mohu jen vřele doporučit
Mohu jen vřele doporučit. Rychlé dodání, kvalitní výrobek.
08/12/2023
Petr M.
Rychlé a důvěryhodné jednání
Rychlé dodání vybraného koberce bylo umocněno pozitivním zjištěním, že dostáváte zboží za předem uskutečněnou platbu do zahraničí. To provádíte vždy s jistou dávkou nejistoty a rizika, protože nikdy nevíte, s kým jednáte na druhé straně. Svým hodnocením tedy snad přispěji k budování důvěryhodnosti Vašeho e-shopu.
02/12/2023
Martin Müller
Obchod si získal zcela moji důvěru
Obchod si získal zcela moji důvěru, zboží bylo dodáno přesně dle objednávky a v neuvěřitelném termínu, tedy v úterý večer objednáno a v pátek dopoledne byl již koberec v obývacím pokoji! Díky.
16/11/2023
Marie C.
Koberec jsem objednala v neděli a ve…
Koberec jsem objednala v neděli a ve středu dopoledne byl doručen. Vypadá ještě lépe, než na obrázcích.

Získejte 15% slevu

Zaregistrujte se nyní a získejte 15% slevu na další objednávku*, týdenní e-maily s exkluzivním přístupem k nabídkám, nejnovějším trendům a produktovým novinkám.

Informace o tom, jak nakládáme s vašimi údaji, najdete v našich zásadách dodržování soukromí. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit. *Slevu lze využít na jeden nákup během 60 dnů od přihlášení k odběru newsletteru. Platí pro všechny produkty, včetně zlevněného zboží. Nelze jej kombinovat s jinými slevovými kódy.